Vår returneringspolicy

Returnering

Vänligen kontakta Odlarbänken innan du returnerar en vara.

Vi rekommenderar att du kontrollerar att leveransen är oskadad vid mottagandet. Vid klagomål kontaktar du Odlarbanken och ger en saklig bakgrund till klagomålet

Villkor för returnering

Du kan returnera varan inom 30 dgr från leverans.Varan måste vara i kondition som ny. Om varan är skadad eller använd är den inte återbetalningsbar. Kontaktinformation ska medfölja returen och om möjligt meddela spårningsnummer.  Vi på Odlarbanken föreslår att du begär ett kvitto och frakt ID från fraktbolaget. Det kommer att underlätta spårningen för oss. 

Odlarbanken gör återbetalning om villkoren är uppfyllda. Om du betalade med faktura behöver vi ett bankkonto att skicka pengarna till. Enklast är att skicka e-post tillsammans med en kort beskrivning av ditt ärende.Byte av produkt

Returnera varan du fått och skicka oss ett e-mail där du berättar vilken vara du hellre vill ha.


Transportskada

Om varan är förlorad eller att du ser att den blivit skadad under transport då du får den, bör du omgående berätta det för oss.


Ej avhämtade varor

För varor som ej hämtats vid Posten eller motsv. inom 14 dagar, reserverar vi oss för möjligheten att kräva betalning för hanteringskostnad och returfrakt samt fraktarens administrativa kostnader.

All enquiries: thorulf@odlarbanken.se