Odlarbänken

Om Odlarbänken

En köksodling nära och bekväm!

Vi tycker att odlandet ska ske i bekväm arbetshöjd. Denna enkla idé eliminierar en del onödiga hinder. Alla ska kunna ha en närbelägen köksodling! Med Mini kan du odla året runt!

Med en Odlarbänk får du skydd mot skadedjur, skadeinsekter, vindar, sol och frost. Sorkar kommer inte åt dina morötter. Sniglarna blir lätt stoppade. Harar och kaniner når inte upp. Fåglarna hittar inte in under fiberduken och rådjuren går förbi! Du slipper bespruta dina växter.

Du behöver inte längre böja knä eller kröka rygg i din köksträdgård. Aldrig har det varit så roligt att odla till husbehov!  Vi tror att det är så här du vill ha det. När vi nu lagt till Vattenlöparen har vi ordnat ännu en förenkling.

Odlarbänken MINI har du på balkongen eller inomhus. Går på fyra hjul, lätt att flytta. Med en extra botten som tillbehör får du en praktisk smidig blombänk. Med den nya Växtbelysningen kan man verkligen säga att du har en året-runt-odling.

Odlarbänken MAXI är som en miniträdgård. I den kan du odla praktiskt taget alla nyttoväxter vi har i vårt land.

Odlarbänken kan enkelt skötas av dig som sitter i rullstol, går med rullator eller har svårigheter att ta dig ner till marknivå.  Detta gäller så klart gammal som ung.